Post by firsbeachfsandbuleng on Feb 21, 2022 0:34:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לאפשר צ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
Electro-mechanical instrument to assist farm laborers. 2. Communications. Connect One Fax to e-mail Internet converter and embedded Internet
המשחק מגניב אבל תקופת האור (לילה) של המשחק כואבת. זה חייב להיות אופציונלי.
משחקים פנטסטיים זה יכול לשפר את מיומנות הניהול שלך בזמן הפנוי. שמירה אוטומטית היא המפתח להמשך המשחק בכל עת. אבל כמה מכשולים עושים בעיות במצב רכב אוטומטי שהם תקועים שם עד שאתה צריך לפנות את הנתיב, הם צריכים לשפר אותו. למרות זאת המשחק מדהים.
לא יכול אפילו לפנות ימינה המשחק עושה מה שהוא רוצה כשהוא מנסה לנסוע מסביב
אני אוהב את הקונספט של המשחק הזה אבל אני חושב שהמפתח צריך לשפר את האיכות הגרפית, כי המרקם כל כך גרוע, אני רוצה לשחק במשחק הזה באיכות טובה יותר, אני חושב שהמפתח צריך גם לעשות גודל גדול יותר לפחות 500 mb מינימום..
wikilex-20070527-he-en.txt - Carnegie Mellon University ...
Beach War: Fight For Survival Action zgjr
Farming Simulator 16 Simulācijas spēles tqbx
Israel – iGO Gift Edition | iPhone iPad Apps! Appsuke!
Farming Simulator 16 Penyelakuan tyd
זה נהדר מאוד! מאוד כיף וקל! אתה יכול לשנות את הפקדים לאופן שבו נוח לך. אתה יכול לקנות רכבים ולמכור אותם גם. אתה יכול למכור מוצרים מהחיות שלך. אתה יכול לקנות קרקע וללא פרסומות!!!אני ממליץ בחום להשיג אותה!
המשחק הזה חסר תועלת בסטארטינג הוא עובד כמו שצריך כשהרווחתי וקונה טרקטורים ושדה. אחרי 10 ימים המשחק הזה לא עובד. זה לוקח 5 דקות לטעינה רגילה ואז זה התחיל להיתקע. זה קרה לי 4 פעמים. אז בבקשה אל תבזבז את זמנך על משחק כזה. ואני גם מבקש לתוכנת הענק לשפר את זה
משחק נחמד אבל לא כמו סביבה אמיתית כמו vechils והמפה היא קטנה אז הפוך אותה לרסטית
המשחק טוב מאוד 😊 והוא אמור לקבל עוד כמה שינויים כמו "צריכה להיות לו דוושת בלם בראש המדרגות"
אחרי העידכון האפליקציה עושה בעיות,המשחק עולה אבל אין אפשרות אפשרות שום דבר טיפולכם!
רע מאוד . הפקדים מאוד מאוד גרועים...
כלים ומכוניות היי-טק מאוד ו-High-Tech Farming Simulator 16 הוא המשחק הטוב ביותר עבורך בבקשה הורד ושחק עכשיו
המשחק הזה כיף אבל יש לי בעיות עם המשחק למשל הגרפיקה לא טובה והם צריכים להוסיף עוד ציוד אבל זה כיף אבל אני חושב שאני הולך להוסיף אופנים לראות איך זה יהיה
הורד את Funky Bay.0 APK ...
אני אוהב את זה. אבל עדיף להוסיף סוגים שונים של ירקות ופירות לבציר, להוסיף בעלי חיים שונים כמו תרנגולת, גמל, דגים ואחרים. עדיף שיש עוד חקלאים, סוסים לרכוב, ללכת לטייל עם בעלי חיים, לראות ולשלוט החקלאי, למכור את המוצרים בחנות, לשדרג את הבית, לבנות דברים שונים, לקנות מוצרים מחקלאים אחרים, לשתף איתם פעולה, לייצא למדינה אחרת. אנא הוסף את אלה וזה יהיה משחק מושלם.הוסף את אלה ועדכן את המשחק.
משחק יותר חכם וטוב לשחק וגם יכול לשפר את הידע שלך על חקלאות
האם אתה יכול לעדכן איפה היבולים לא מתים ויש כלי רכב וקבצים טובים יותר ולהגיע למקום שבו אתה יכול לצאת מהטרקטור לשים עדיין תוכל לשחק בו עם בקר PS4
SIMULATOR.
הגרפיקה של המשחק הזה ממש גרועה וגם המשחק לא ממש טוב אבל זה עדיין משחק טוב מאוד וזה משחק מאוד ממכר
Farming Simulator 16 模擬 mog
לא מסופקות הנחיות להפעלת כלי הרכב והוא יכול רק להבין בקלות כיצד לבצע פניות ימינה לעולם לא שמאלה. מצערת עובדת מצויין אבל היא לא תישאר איפה שאתה משאיר אותה היא תמיד יורדת חוגה ולעולם אין שום חצים לכוון אין הגה אין כלום. גרפיקה נהדרת.
זה משחק מהנה וזה מאתגר לשמור אותו בשורה, וקיבלתי את זה ב-2016 אז זה יצא.
הגעתי רחוק מאוד עם החוות והציוד שלי. ואז אני חוזר לקחת הפסקה. כשניסיתי לחזור למשחק. זה מפסיק לעבוד, תקוע על מסך לבן כשהמילים מתחילות אבל אף פעם לא מופעל. רק כדי לגרום להתרסקות ולבעיות נוספות. יותר מכך, זה נראה כמו אפליקציה שרוצה רק להפעיל מודעות. אז למפתח יש הכנסות של כסף מתוספות. באפליקציה לא גמורה.
זה משחק נהדר עם גרפיקה הרבה יותר טובה ואפשרויות משחק רבות יותר. אבל יש תקלה בג'ירוסקופ שגורמת לו ללכת באופן אקראי שמאלה ללא סיבה למשך 1-2 שניות.
כמו הגרפיקה של המשחק, המשחק הכללי נהדר. רק הלוואי שהיו עוד הגדרות לשנות. כמו לכבות את הנבילה, או להאט את השעון. יהיה נחמד. עדיין תן לו 5 כוכבים כי שיחקתי בכל שאר סימולטורי החקלאות שתוכנת Giant מייצרת. צריך להוסיף השקיה למשחקים!!!!
Farming Simulator 14.
גרפיקה טובה אבל קצת לא נכון מקום קטן ואיך להוריד סימולטור חקלאי 20 המממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ(
אני אוהב את המשחק והכל אבל יש בעיה אחת שצריכה להיות יותר יבולים ויותר מכונות והיבולים שכדאי לך להוסיף הם גזר עגבניות כותנה וכל שאר הסוגים והאם תוכל גם לגרום לזה לצאת מהטרקטור בבקשה זה הדבר שבעיקר מפריע לי במשחק אחרת זה משחק טוב אני אוהב אותו נ.ב אתה יכול לשלוח לי דוא"ל בהקדם האפשרי תודה האם גם הוספת עוד כלי בונה ומכבשי איסוף אה ועוד מקומות מכירה לגידולים
Farming Simulator 16 Simulation fwo
נראה כמו משחק מהנה, אבל אני צריך לחכות לעדכון הבא כדי לשחק בו. העדכון החדש לא משתף פעולה עם ה-Samsung Note 9, הצד הימני של המסך קצת מבולגן. אני לא יכול להשתמש במצערת המסך, היא רק מתקרבת ומתרחקת. אם המפתח ישחרר עדכון, אני מקווה שהוא יתקן את זה.
לא העברת גרפיקה ועץ טובה או טרלר
fs 16 אינו מחובר עבור גלקסיה 50 וגלקסיה 50
אני ממש ממליץ על המשחק הזה. זה מאוד כיף. מַרגִיעַ. אין רמות. אתה פשוט יכול לעשות מה שאתה רוצה.
פשוט אך חסר עומק, חסר משחק סיום או מטרה.