Post by firsbeachfsandbuleng on Feb 21, 2022 0:29:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове бъг скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
Играта е страхотна и пристрастяваща. Единственото нещо, което е ужасно в тази игра, е арената. Използва се, за да ви съпостави с противници на подобни нива и го прави интересен. Сега ще имате късмет да спечелите един или два мача. Моето ниво сега е 420k, което ми съвпада с 500k и нагоре, с малък шанс да получа друг опонент, който е 430k или нещо повече. Сега имам около 90 билета за арената, защото почти не се бия на арената вече е толкова утежняващо!
Rush Royale: Tower Defense TD Strategie crfu
Наистина добра игра, но колкото повече играете, толкова повече се превръща в заплащане за победа. Освен това някои хора имат божествено оборудване, гледах тонове видеоклипове и прекарах много време, но продължавам да получавам наистина евтини/лоши артикули. Иска ми се гледането на видеоклипове да е достатъчно, за да получим някои прилични предмети
Играя играта в този момент и тя се изключва, предполагам за целите на поддръжката, но съм малко разстроен, че по средата на играта играта се изключва точно когато започна да надграждам стая или герой... Бихте ли могли да побързате процес на това, което правите, надявам се да е допълнение към него или нещо или друго... Дотогава вие, момчета, правите всичко възможно, надявам се на подобрения....
Е, мисля 🤔 как да изтрия играта ви завинаги и никога да не се връщам 😢 Свързах се с вашето обслужване на клиенти Ник от поддръжката на клиенти беше наистина груб с мен, така че можех да премахна играта ви и ако бях някой, нямаше да изтегля това Игра
1. Битките на Арената не са честни. Други играчи винаги са много по-силни от моя отбор. 2. Много ресурси за надграждане на сгради. 3. Много малък доход от ресурси от сгради. 4. Играта не е балансирана. 5. За да направиш подобрение в играта, човек трябва да плати. И много други неща. Добра идея, но не е ориентирана към играчи, всичко е направено за пари. Платих за някои подаръци и сега ще спра, защото не балансирате играта и сте много алчни за пари.
Hustle Castle: Medieval games Hry na hrdiny ann
Изисква интернет... през 2018 г., хаха
добра игра
Тази игра изглежда доста добра. Играх от доста време и не съм почувствал, че изобщо трябва да харча пари, но ако все пак искам, има много наистина добри сделки, които се появяват само след като играя играта, така че това е добре. Единствената ми голяма забележка досега е, че можете много лесно случайно да похарчите един тон от вашите скъпоценни камъни. Няма реквизити за потвърждение. Отидох на страницата за надстройка за една от моите стаи и телефонът ми се изплъзна и в крайна сметка похарчих стотици първокласна валута.
Супер
Здрасти
Играта е добре и ще получи по-висок рейтинг, но турнирната арена е разбита. Вместо да ви сдвояват с хора с подобно ниво на сила, те ви сдвояват с ниво на характер, вариращо от 5 и нагоре. Така че можете да сте в стая с ниво на мощност 1000 и да бъдете групирани с хора 2000 или 3000. Както можете да си представите, ще останете в дъното на списъка без шанс да се придвижите нагоре, защото всички останали играчи са 3x до 4 пъти по-силен от теб.
Невероятна игра, наистина се насладете на събитията и постоянните актуализации. Въпреки това, по същество си струва да играете. За да станете по-добри, трябва да закупите предметите на събитието или други артикули. Ако не, ще ви отнеме години, за да настигнете други хора... други неща са почти невъзможни за игра (като арена), където нямат добра система за съответствие на нивата. Пожелавам тази еднократна такса, за да се отървете от добавки...
kuulgeim
Не е зле
Клон за убежище Fallout с леко подобрена бойна механика и 10 пъти повече време за изчакване.
Не е лоша игра, но и не е добра. Very Pay 2 Win Това по същество е неактивна игра, но уведомленията й не се случват постоянно. Често нямам известия, влизам в играта и няколко задачи са изпълнени. Друг път получавам известията си, след като вляза и вече се справих с тях. Има и система за арени, която ви кара да чакате по 3 минути между битките. За съжаление не ви дава звукови сигнали или известия, така че изглежда, че тази функция е създадена без да се има предвид останалата част от играта? Напомня ви при всяка възможност, че можете да платите пари, за да закупите всеки ресурс, от който се нуждаете, да ускорите строителството или да закупите произволно/специфично оборудване. Също така наистина харесва да пускате една и съща реклама няколко пъти подред, за да игнорирате. Системата на клана и играта с приятели са тези игри, които само спестяват благодат.
Скъпо и години на игра не е равно на нищо. Тази игра е предназначена да принуди покупките на игри да останат конкурентни. Годините на игра и събиране на предмети не са нищо, тъй като постоянно движат лентата.
Добра игра за игра, но почти всеки път, когато гледам реклама, тя прекъсва и трябва да презареждам.
Pulen ujas?
Ставам наистина болен и уморен как играта провежда специални събития, че единственият начин да успеете да постигнете напред в тях е по същество да лагерувате в играта. Но след това, ако прекарате часове в играта, като се опитвате да постигнете събитията, които те са изложили и ви наложиха, те ще ви накажат, като дадат възможност на всеки да атакува вашия замък за 24 часа. Това е някакъв BS от Bush League!
Hustle Castle: Medieval games Igranje uloga gwrh
Играта иска актуализация, но няма актуализация, не мога да вляза повече
много много готино
Става
Тази игра унищожава мобилните ми данни... Никога не е правила това преди, докато не започна това събитие и никога не е било същото. Поправете каквото и да сте направили, защото не мога да понасям това повече
Единствената причина, поради която е 1, защото искам зала на ниво три, но казарма от lvl2, но имам нужда от зала на ниво три, за да надстроя казармата, което е досадно, отне ми, за да разбера това, моля, plzzzzzzz
Играта определено е нагласена, за да харчите пари
Поправете тази игра след новата актуализация, дори мога да презаредя играта
Моля, забранете pWiz, защото тази хаква игра
Наслаждавах се на Hustle Castle за няколко месеца. Добра и забавна графика. Като цяло чиста игра. Лесен за използване. Умни промоции, кампании и специални събития. Един следобед, 5 други човешки играчи, които имаха 1 000 000 CP повече от мен, успяха да ме атакуват един след друг, разграбвайки ми общо 2 500 000 в злато плюс други ресурси. На моите работници ще са необходими няколко дни, за да натрупат това. Какво за Бога?!?! И все пак играта никога не би ми позволила да атакувам някой на картата, който има 1 000 000 CP по-малко от мен. Бих могъл да ударя няколко други играчи, но не достатъчно, за да възстановя загубеното. Мразя да го казвам, но освен ако не похарчите стотици и стотици долари, за да купите цялото страхотно оборудване и оръжия в тази игра, бъдете готови да бъдете боксова круша за много други човешки играчи. Осъзнавайки, че никога няма да мога да спестя достатъчно пари, за да си купя доброто оборудване и оръжия, преди да бъда нападнат отново и отново, заключих, че повече усилия и време в тази игра ще бъдат напразни. Така че продължих и подадох оставка и деинсталирах играта. Жалко. Харесвах го за известно време и дори похарчих малко пари за подарък в него.
Не е това, което предлагаха рекламите, тогава след като си помисли, че все пак ви има, непрекъснато бомбардира с около милион промоции „купете това“ всеки път, когато влезете в системата.
Тази игра е много добра, но бих искал разработчиците да помислят и за хора, които не харчат пари за игри, защото дава на тези, които плащат много голямо предимство в събития, но човек може да плати глобата си, но нека се опита да облагодетелства всички тогава всеки може да има равни условия, но освен това играта е добра, ще надстроя звездите си, ако проблемът бъде отстранен благодаря
Играя от 2 седмици. Ако съм честен със себе си, ми е скучно. ежедневието е същото. Докато разберете, че сте побързали с акаунта, вече е твърде късно и е скучно да се върнете към прилична сила. Турнирите са единственият редовен източник на действие, но ако ви свършат ябълките, вие сте изнервени, както и фактът, че винаги има няколко нелепо превъзходни хора, които винаги печелят. нашествията са скучни, както и войните на кланове. нужда от повече вълнение.
Беше красива игра! Играх го през цялото време (аз съм ниво 32), но динамичното заплащане за победа просто го убива за мен! Няма начин изобщо да се състезавате, като просто преглеждате седмици геймплей и гледате всички реклами, които са супер над разработчиците. Удряте стена за развитие и това просто се превръща в скучна игра. Как една стая отнема 6 дни за надграждане и без нея не можете да правите други надстройки. Това е цяла седмица, загубена, просто да не правите нищо, освен да живеете, за да събирате ежедневния си сандък. Нуждае се от преосмисляне, за да стане отново забавно
Какво ми хареса в тази игра. Простата графика с 3D среда. Много добро въведение и добри уникални герои. Нещата, които трябва да се подобри, 1 начален конструктор е много евтин, тъй като много скоро удряте бариерата за спиране на играта, без много да правите. Враговете за битка са или твърде силни, или твърде слаби, така или иначе, нещата, които да направите, ви свършват твърде бързо. Arena не са подходящи за начинаещи, това е нещо, което може да искате да разгледате. Това има средновековна тема, която можете да изследвате повече с взаимодействието между героите. Чувствам се, че тази игра адаптира твърде много от стила на игра на „clash of clans“, което не е странно, тъй като CoC е на върха на касовата игра. Въпреки това, ако добавите някои от играта на Sims, това ще привлече повече от женската аудитория и ще добави по-забавно изживяване и оригиналност към играта.
страхотна пристрастяваща игра, но нивата на pvp трябва да се коригират, тъй като винаги има играчи 5-7 милиона пред вас
Това е хубаво
Това изживяване от играта е смесено. Оцених 2 звезди въз основа на геймплея на тази игра. Процесът на графика и изграждане е наистина добър. Но това, което не е справедливо, е начинът, по който подреждат турнири и противници. В Арената врагът винаги удвоява вашия потенциал. Едва ли има възможност да спечелите или да завършите в топ 5. Покупката в приложението също е голяма работа. Ако не харчите пари, няма да издържите дълго в играта. Тъй като няма по-добра награда в сандъците. Наистина е трудно да оцелееш. ☹️
Хубаво
Трябва да махна тази оценка. Проверете историята на редакциите, ако ви е интересно как е отхвърлено за мен. Към момента играта не може да се играе без да се харчат повече пари. Дори и тогава, силно подозирам, че нещата, които продават, са достатъчни, за да поддържат играта дълготрайна. Вече похарчих... мех, $20 или нещо такова. Имам "Premium" акаунт (с продължителност 30 дни). Всичко, което мога да направя, е да проверявам няколко пъти на ден, за да събирам мижавите ресурси с надеждата, че един ден ще мога да надстроя нещата. Наистина, това е суматоха и ме взеха. Сега ми е скучно и не ми предлагат никакъв стимул или надежда да продължа. Най-добре оставете това за тези, които искат да похарчат стотици и хиляди. Защо игрите вървят по този начин? Трябва да работи. Тъжно.
Засега играта е доста забавна. Инсталирах го преди 2 години и видях колко несправедлива е арената, където изобщо не можех да атакувам никого, защото те бяха над 400 000, докато аз бях около 120 000. Върнах се и взех много неща, които помогнаха и арената стана наистина забавна, когато използвах билети. Когато използвам храна вместо билети, сега е безумно да се сдвоя с играчи, които имат мощност над 1 000 000 имайте предвид, че току-що достигнах 400 000. Защо играта ще се сдвоява с играчи 4x+ по-силни от мен?
Тъй като последната актуализация на играта постоянно отпада, продължавайте да получавате съобщения за грешка, замъкът на Hustle има проблеми с Google play и отново отпада, играе тази игра от 3 години и мисля да се откажа, сега наистина разочароващо
Единственото ми оплакване от играта е влаченето на жителите, защото понякога те са наистина малки. Ако приближа, за да ги избера, тогава частта от картата, до която искам да ги докарам, не е там и трябва да жонглирам нещата. Освен това, хубав хумор и анимация!
Играх тази игра от известно време, моят отбор е над 800k. Първоначално ми хареса тази игра, достатъчно влагах $ редовно, но става все по-очевидно, че тази игра е изцяло p2w или прекарва еони в шлифоване, това разочароващо като се има предвид колко объркано може да върви RNG...и този нов Октоберфест. ..уау, разработчиците си изгубиха ума! Няма да ви кажа да пропуснете играта, тя е солидна, но определено не им давайте $. Факт е, че не виждате разработчиците да коментират тук за отстраняването на проблеми, показва колко много им пука. P.S. всички тук се оплакват от арената... просто не си достатъчно търпелив, за да създадеш добър отбор
Hustle Castle: Medieval games משחק תפקידים ltk
С удоволствие бих дал на тази игра 6 звезди, ако разработчиците добавят няколко неща за подобряване на играта. Първо кутия с пълен списък на всички обитатели на замъка за наблюдение на статистиката и текущите задачи, които изпълняват, и второ, би било хубаво да имате раздел с информация, който ви показва кога, къде и какъв ранг сте. Аз lvl нагоре 1 и опонентите ми lvl 5. Не го разбирам. и rss изискванията за pvp се увеличават от нищото. Бих искал да знам кога ще се случи това и защо. освен това. Страхотна игра!
Това е игра, която не изисква умения. Всеки обрат и обрат те се опитват да ви продадат подобрения срещу пари. Планирането може да смекчи много от това, но тази игра е наистина добра в продажбата на надстройки. Чувствате се принудени да помогнете на клана си, но напредването отнема време. Ако мразите игри с натиск като Clash, това е добре, тъй като всички атаки са автоматични и вие хвърляте странно заклинание и съответно екипирате своите бойци.
Харесвам тази игра...но играта ми спря да се зарежда. Започва да се зарежда и след това просто се затваря. От два дни не успях да се кача. Ако го деинсталирам и го инсталирам отново, напредъкът ми ще бъде ли запазен?
забрави всичко, което казах. Норд е гладен за пари. Концепцията на събитията е хубава, графиката е хубава да получавате нови неща за замъка, домашните любимци всичко това е страхотно, ОСВЕН трябва да харчите пари, за да получите това, което наистина няма да получите. НАЙ-СТРАХОТНАТА ИГРА ВСЕГА!! тази игра е много забавна и ви държи заинтригуван с часове. Просто ми се иска да можете да добавите ppl към списък с приятели или да им изпратите съобщение. няма нужда да купувате нищо с истински пари, като други игри, които са супер лесни за събиране на скъпоценни камъни. нямам търпение за актуализация!!