Post by untalwoohale on Feb 14, 2022 23:09:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати кристале хак ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Real Cake Maker 3D Bakery Симулационни hpgt
Добро искуство и јако уживам у игри и волим различите врсте колача
Не треба све да буде закључано. Мој предлог је да ко је направио ову игру треба да откључа сваки и све. Иначе је добро
Ова игра је веома добра, али реклама је превише
Ово је добра игра за забаву, али опет и.опет морамо да направимо исти колач, али то је лепа игра
игра је интересантна и забавна
То је веома добра игра, али има нешто што је закључавање
Лепа.. игра али има превише реклама.
Зато што ја и мој брат толико волимо ову игру, али ми се није допало да имају толико реклама и неке игре или локиране
Ова игра је забавна и занимљива, али с временом вам постане досадно.
Дао сам оцјену од 3 звјездице јер је већина материјала/украсних предмета закључана којој је потребан новац за откључавање
ова игра је добра, али већина ствари је закључана и тражи много и након неког времена постаје досадна
То је невероватно. Једноставно ми се свиђа, учи дете како да пече или има идеје како да пече.
Много ми се свиђа ова игра, али нека места не долазе _(свадбена торта, сок, гледалац фотографија не долази. 😀😁😂🤣😃😄😅👀 👅
ОДЛИЦНА😊🍰✨
То је добра игра. Али неки нивои се не отварају као соковник, свадбена торта итд.. Зато вас молим да урадите нешто. Ја или не можемо да платимо новац на мрежи за ову игру. Зато сам дао само 3 звездице. Љубазно УЧИНИТЕ НЕШТО. Пошаљи ми одговор.
Вау 👏 ова апликација је заиста лепа 👍🥰👍 и има више разноликости ☺ ок колач . Мислим да је пекарско царство западна игра. Много ми се свиђа ова игра. Дајем 5 звездица 🤩.
Ова игра је тако лепа игра, али има један проблем, има много огласа, откључајте, па ће тада бити забавније играти ову игру
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasyon psxy
За играње целе игре потребан је прави новац
Cat Runner: Decorate Home 롤플레잉 izmz
Веома је лака и добра игра за прављење хране, али ради на мрежи и ако ову игру нећемо користити месец дана, онда ова игра не ради, захтевам да ову игру користим само за 5 дана и ажурирам сваки пут. Хвала вам
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasyon psxy
Свиђа ми се ова игра, али ципеле се не отварају брзо, па се понекад догоди
То је веома забавна игра. Заљубљен сам у то. Када се играмо са тим време пролази и не можемо ни да приметимо. Веома је интересантно
То је за бебе, кувар је девојчица, а муштерије су животиње, такође, једини разлог зашто сам инсталирао ову игру је зато што сам мислио да је то игра коју сам играо на другом телефону, такође играј данце цласх, то је веома добра игра од цоцо плаи такође плс цоцо плаи побољшај игра учини да кувар постане одрасла особа, учини да купци буду људи и натерају их да хране себе. Хвала вам
Ова игра је веома интересантна и предлажем и вама да играте ову игру, али је помало досадна.............. Име ове игре говори да је игра веома интересантна и помало досадна
Ово је лепо, али нешто је закључано
сладак, али досадан у исто време
😍😍 Вау! Ово ми се толико свиђа и нема огласа па сам оценио 5 звездица особи која је креирала ову апликацију. Хвала што сте креирали ову игру🙏🙏🙏🙏🙏👍👍
Зуцдуххиоооијјккјјјјјјјјј да видим да ли је ниво наплате детаља мојих пријатеља најбољи од свих година уназад од стране локалних власти да видим да ли је ниво наплате од 80 да видим да ли је ниво наплате детаљан, али мислим да могу видети пуну адресу најважнија ствар је да вам је нова година, имам поглед 5666, имам поглед у овом тренутку, али мислим да имам поглед у тренутку када добијете ову адресу е-поште, и пола сата, а ја се радујем десно на р
Екстра
Када сам отворио апликацију, изгледало је тако занимљиво, али када сам је играо видео сам бебу тамо и тамо није било много кафића, игра је тако досадна
Много ми се свиђа ова игра, али неки нивои се не отварају, са ове стране сам тужан У сваком случају 👍👌👏
Real Cake Maker 3D Bakery شبیهسازی gwv
Одлицна јеее!!!💖💖💖💖
Мирка
Оценио сам једном звездицом јер сам користио 108 мб за преузимање, али се нисам отварао након преузимања, то је само губитак за мене, тако да сам разочаран .... па га оцењујем са 1 звездицом.
било је много додатака да бих уживао у њему и још увек има упутства, што је и супер споро