Post by untalwoohale on Feb 14, 2022 23:07:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje klucze generatora ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kitchen: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
nie moge zaktualizowac gry
Naprawdę chciałem zagrać w tę grę, ale ciągle się zawiesza, nie wiem, co robić, jeśli to się utrzyma, nie mam innej opcji niż odinstalować, właściwie jak tylko zacząłem, tak jak się zawiesiłem, muszę ponownie uruchomić telefon, potem znowu otworzyłem go po wyświetleniu opcji ładowania, zatrzymało się ponownie, nie pokazał nawet głównego ekranu gry.
Space Shooter: Galaxy Attack Аркадни ceh
Poczatek extra,zobaczymy pozniej.Jak to bywa,przy takich hracbh,moze sie okazac ze nie mozna zdobyc bonusow,dochodzac dojakuehos pktu gry.
Bardzo lubię tę grę, ale jest zbyt wiele reklam, a Boost kosztuje zbyt dużo, abyś nie mógł szybciej robić diamentów. Po poziomie 50 klientów otrzymasz 4 diamenty, zaserwujesz 200 steków, otrzymasz 4 -6 diamentów, co jest nie tak z 50 diamentami. Ale to świetna zabawa.
Gra była naprawdę fajna, ale stała się trudna do szybkiego. Użyłem nawet tego, w którym gotuję natychmiast i wciąż nie mogłem dostać 40 dań w czasie, który ci dają. Cała gra została zaprojektowana tak, że będziesz musiał zapłacić za diamenty, aby uzyskać jakikolwiek postęp. Szkoda, że inaczej fajna gra. To będzie usunięcie z mojej strony.
Nie możesz przejść pewnego poziomu, który jest nieprawidłowy, gdy wiesz, że to zrobiłeś i wielu przerw w grze?
To bardzo ekspresyjna gra.Jeśli potrzebujesz więcej czasu, musisz użyć 100 diamentów, aby przekazać planszę. Usuwam to.
Dla wszystkich, nie zawracajcie sobie głowy ładowaniem tej gry, którą zrobiłem i było fajnie aż do poziomu 109. Bez względu na to, ile bonusów pomogło, po prostu nie możesz przejść tego poziomu!!!! Prosi o kontynuację, aby rozstać się z prawdziwą gotówką, osobiście uważam, że powinno to zostać zgłoszone, ponieważ wydaje się, że chcą pieniędzy, pieniędzy, pieniędzy, aby stworzyć lepszą grę CO ZA d**n SWIZZ I CEAT OF GAMERS, teraz to usunąłem gra nie jest nową grą 2020, jak w zeszłym roku TAK TO 2019!!!!!!!!!!
Gra jest szybka i wciągająca. Miałem problem z zakupem pakietu walentynkowego. Zabrali się za to i naprawili problem. Dziękuję
Świetna gra do grania, ale jeśli skończą ci się bonusy, musisz pożegnać się z prawdziwymi pieniędzmi, wkrótce skończą ci się pieniądze… więc co robisz? Nie lubię używać dopalaczy z tego powodu… Wygląda na to, że większość tych gier kulinarnych prosi o pieniądze na dopalacze, a co nie, a ja nie płacę prawdziwych pieniędzy za dopalacze w grze, więc jak to zrobić ominąć poziomy, jeśli ci to nie pozwoli? Z braku dopalaczy lub tym podobnych.
Fajne
Na początku była świetną grą, ale od powolnej do szybkiej. Brak średnich poziomów. Zamierzam poszukać innej gry o gotowaniu.
Uwielbiam tę grę, ukończoną aż do pobrania niemieckiej restauracji, ale mi na to nie pozwoli. Mówi, że serwer internetowy może być wyłączony. Moje połączenie internetowe jest dobre. Deweloperzy proszę o pomoc. 🙏.
Dałbym tej grze 4 gwiazdki. Byłem na trzecim świecie, wydałem trochę pieniędzy na tę grę, aby się tam dostać, poprosił mnie o aktualizację, zrobiłem. Kiedy próbowałem się do niego dostać, po prostu zamarzałem, więc odinstalowałem i zainstalowałem ponownie, i ku mojemu przerażeniu zabrało mnie z powrotem na 1. poziom świata 1! Jestem bardzo rozczarowany!!!!!!!!
Bardzo szybka i niezwykle wciągająca. Ludzie mówią, że musisz zapłacić prawdziwe pieniądze, aby iść dalej, ale to nieprawda. Dają ci plantację dopalaczy, możesz oglądać filmy, aby uzyskać dodatkowe szanse na pokonanie poziomów. Ale zwykle tylko raz dziennie. Jeśli ci się nie uda, spróbuj ponownie jutro. Ale w międzyczasie będziesz mógł przejść na inne poziomy. Jestem w 100% nadrobiony, jedynym minusem jest to, że zawsze muszę czekać i czekać na nową aktualizację. Chciałbym, żeby szybciej tworzyli nowe poziomy..
przyzwoita gra. tylko ulepszenia są odrobinę kosztowne. więcej niż dwa diamenty powinny być możliwe do zdobycia
Wchodzenie i wychodzenie z każdego poziomu jest niewiarygodnie powolne ... czas potrzebny na ładowanie jest taki sam, jak granie na każdym poziomie, nie mówiąc już o ulepszaniu, trwa wiecznie ... z wyjątkiem tego, że wszystko jest w porządku ...
Nigdy nie znałem tej gry, dopóki nie spróbowałem jej tak niesamowitej, jednej z najlepszych gier kulinarnych, zwłaszcza że nie ma reklam, od których w końcu czuję się wolny, ponieważ dosłownie każda gra, w którą grałem, ma irytujące reklamy
Graj, aby wygrać — w miarę postępów w grze postęp staje się niemożliwy bez płacenia za diamenty i bonusy. Zadania są tak ustawione, że nie można ich wykonać bez płacenia diamentów.
uzależniające... niektóre poziomy czuję, że oszukują... poziomy czasowe czasami zabierają klientom zbyt dużo czasu... poza tym uwielbiam tę grę
Zasadniczo gra jest fajna i dość wciągająca. Ale biały szum fontanny mnie denerwuje, przyprawia mnie o zawrót głowy. A reklam to zdecydowanie za dużo. Próbowałem zagrać jeszcze raz… i kolejne reklamy… rozumiem, że potrzebujesz tego, aby ulepszyć grę, ale są gry, które mają mniej reklam niż ta… przynajmniej nie co kilka poziomów, za nic. Przepraszam, odinstalowuję, zapominam, jak dobrze było.
Ok gryka
Fajna gra
Wciskają ci drogę do wielu reklam. A „prezenty” to wcale nie są prezenty, bo żeby je zdobyć, trzeba obejrzeć NIEZWYKLE długie reklamy. 5-gwiazdkowa gra z 1-gwiazdkową obróbką. Drodzy Deweloperzy, wycofajcie się z wymuszonych reklam i spróbujcie znaleźć lepsze zachęty dla ludzi, by chcieli płacić lub oglądać reklamy. Były zbyt długie, zbyt w twarz i nie wystarczająco kuszące. Dziękuję Ci. Odinstalowany.
Tajlandia poziom 13/1 nie działa. Licznik kombinacji nie działa. Pozostaje na poziomie 150. Skontaktowałem się już z obsługą gry.
Super fajna gra
Crazy Kitchen: Cooking Game Žaid. automat. zavq
Zbyt wiele reklam Gdyby nie było reklamy po każdym poziomie, nie byłoby tak źle, ale 30-sekundowa reklama następuje po próbie eaxf na poziomie. Aktualizacja: Dostałem odpowiedź od FlyBird, ale gram w cukierkowy świat Wonki i nie ma reklam. Wcale. Wrócę do gry Wonka.
Fajna gryka
Niestety po trafieniu do drugiej restauracji pojawia się komunikat o awarii połączenia internetowego. Kiedy nie miałem nawet połączenia z internetem. A kiedy byłem, to nadal to mówiło. Więc go odinstalowałem. 🤷♂️ fajnie było tylko na pierwszym poziomie.
Gra jest dobra, ale deweloper jest bardzo sprytny. Grałem w tę grę doskonale i teraz jestem na etapie, w którym muszę kupić. Potrafię szybko podawać naczynia bez rzucania i palenia. Nie straciłem nawet żadnego klienta, ale celowo nie dają mi mniej klientów. Muszę wyczyścić 19 zamówień, ale dostajesz tylko 16 klientów. Jedynym sposobem, aby wyczyścić ten poziom, jest kupowanie większej liczby klientów. To było dla mnie duże rozczarowanie i postanowiłem usunąć grę.
Kocham tę gre. Jestem takim smakoszem, a to daje mi szansę na zrobienie jedzenia, a nawet jeśli przypadkowo je spalę ...... nie muszę tego wąchać .. lol. Uwielbiam też efekty dźwiękowe.
Fajna gra, ale nie jest kompletna i mijają tygodnie, zanim zaktualizują światy. Nie polecam, jeśli jesteś dobry w tego typu grach
Gra potrzebuje więcej światów/poziomów. Czas oczekiwania między nimi (zawsze jest napisane „wkrótce”) wynosi co najmniej 3 tygodnie.To śmieszne!
👍👍👍🥰.
Fajny relaks
Słuchaj swoich opinii, to zdzierstwo, bierzesz pieniądze od ludzi, dużo wydałem, aby przejść poziomy i kupić klejnoty, ta gra jest wyraźnie oszustwem na zarabianie pieniędzy,!!! Utknij na poziomach po zapłaceniu za klejnoty, tak wiele komentarzy, ale po prostu ignorujesz i dajesz wszystkim taką samą odpowiedź!!!! Proszę, nie traktuj protekcjonalnie swoich żałosnych wymówek (ciekawe, co mówisz) och, niech zgadnę
świetna gra z mnóstwem do zrobienia godzin zabawy z ulepszeniami w rozsądnych cenach złota, nie ma wielu reklam i nie MUSISZ wydawać prawdziwych pieniędzy, dobra robota, za świetną robotę
Ta gra zmusza cię do wydawania pieniędzy, aby wygrać. Utknąłem na jednym poziomie, nie mogę zdobyć klucza. Wykorzystałem oba bonusy za oglądanie filmów i 100 diamentów, aby dodać trzech kolejnych klientów i nadal do tego nie dotarłem. Chodzi o to, aby każde zamówienie zostało wydane szybko i poprawnie, jestem w punkcie, w którym nie mogę pokonać tego poziomu i zamierzam wymazać tę grę, nie graj, to tylko pogarsza.
Wszystko ok
Ciągle się zawiesza i przestaje. Jestem na poziomie 109. Nie chcę usuwać gry, ponieważ jeśli to zrobię i pobiorę ją ponownie, będę musiał zacząć od nowa. Nie chcę tego robić, proszę naprawić błędy. Dzięki cieszącej się grą
Dlaczego zawsze pojawia się komunikat „Nie można połączyć się z serwerem”. ale kiedy to sprawdziłem, moje połączenie jest w porządku.
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkádové bcl
XD
Zabawne, dopóki nie zdasz sobie sprawy, że niektóre poziomy wymagają wydawania pieniędzy. Niektóre poziomy są całkowicie sfałszowane. Możesz zrealizować wszystkie zamówienia, ale „skończą się ci cuatomers”, więc musisz kupić więcej, aby wygrać. Smh
Poznać pewnego poziomu (70) bez wydawania pieniędzy, nie ma szans na dalszy krok. Plac albo usuń. Dla mnie wybór jest prosty. Wywalam!!!
nie da sie pobrac aplikacji
Lubię tę grę. Nie mogę przejść poziomu 109, ponieważ klienci przychodzą zbyt wolno. Chcę przejść na wyższy poziom, aby otworzyć restaurację.
Uwielbiam tę grę, wymaga aktualizacji, ale nie usunę jej w najbliższym czasie.
Zabawna, dobrze wykonana gra z czarującą grafiką i płynną rozgrywką, ale zbyt wiele reklam. Każda akcja, poza samą grą, wiąże się z oglądaniem reklam.
Pierwsze poziomy były łatwe, ale później stały się trudne i irytujące. Aby zdobyć klucze, musimy grać wiele razy w tę samą grę. Grafika i sterowanie są bardzo dobre