Post by untalwoohale on Feb 14, 2022 22:46:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează infinit pe toate ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
Este rău, dar am câștigat, dar sunt NPCS și îmi doresc foarte mult să mă joc cu oameni reali și nu cu roboți
Ssssss tare
A fost JOCUL MEU PREFERAT YE STUMBLE GUYS ME JALDI NAHI AATA HAI DAR ACEST JOC CHIAR MINIMAL AM JUCAT ACEST JOC 5 ANI DAR NU ARE GLICHES NU BUGS ȘI NU TRESSĂ, DAR Anunțuri SOLUȚIONATE DE PROBLEME ȘI ESTE FOARTE PERFECT. JOC FAVORIT TAK KA MERA ISS SE JADA KOI BHI ACHA DO NOT FALL IO MERO KO KAHI NAHI MILE A fost un joc cu adevărat GENIAL
Acest joc este prost. Există roboți în joc. Cum altfel apar așa-zișii „jucători” atât de repede când deschizi jocul? Este dezgustător pentru că jucătorii sunt goi și nici măcar nu ai o față. Nu instala acest joc te rog. Este o fraudă. Nu-ți pierde timpul și datele cu asta. Dezinstalat. Nu se mai descarcă niciodată. Multumesc pentru lectura.
De si e tare jocul
Aplicație bună. se plictisește după un timp. id sugerează descărcarea Fall.Io în schimb. Fall.Io nu are jocuri și acest joc este inclus și mai puțin lag.
Do Not Fall .io Arcade dxs
E ca toamna baieti🤩🤩
Îmi place acest joc, dar reclamele sunt multe lucruri
Mai rău mașină de joc, dar cad și cad din nou de fiecare dată când mă înscriu în joc și îi dau cu piciorul în apă
Reclame după reclame, nu te lasă să te joci nici 15 minute că bagă oro trong reclamă din care nu mai poți să ieși de acolo, frate! Faceți ceva cu RECLAMELE ALEA aiurite și repetitive
Este atât de distractiv pentru mine pentru că îmi pot începe propriul joc când vreau și poți ajunge super rapid la nivelul 2 și poți alege dintre diferitele tipuri de skin-uri.
Acesta este literalmente luat dintr-o rundă finală din Fall Guys. 100% aceeași hartă, cu hexagoanele și straturile având o culoare diferită. Și în plus, când am văzut asta pentru prima dată într-o reclamă, a arătat personaje Among Us, dar nu le are în jocul în sine. Deci, întregul joc este o fraudă a unui joc mai popular.
Îmi pare rău pentru creator, dar este ca și cum dacă ești unul dintre ultimii 3 și dacă cazi, atunci spune că pierzi, ca și cum copiii vor crede că întotdeauna vor ajunge pe primul loc și vor câștiga. Și un alt motiv- DE CE SUNT HĂRȚILE 1-3 ACEȘI?! Am aproape 20 de ani și am văzut același model - verde, roz, verde, roz, din nou și din nou. Și nivelurile nici măcar nu sunt atât de grele, este foarte ușor și chiar și verii mei de 3 și 8 ani primesc un „Victory Royale” NU ESTE O FRAZĂ DE LA FORTNITE?!
Joc Vg fără întârzieri fără glichs nu mb plătit gg ca o floare wow!!!!! Imi place jocul asta. dezvoltatori, acest lucru este bun, dar unele erori sunt, dar acesta este un joc foarte bun👍👍👍.
Acest joc este atât de rău pentru că îmi spune o conexiune la internet proastă când internetul meu are o conexiune puternică și alte lucruri sunt atât de multe reclame care mi-au făcut să urăsc jocul mult, iar ultima dată când l-am jucat, am fost atât de aproape de a câștiga. mi-a aparut un anunt in fata, apoi am pierdut, va rog sa-l reparati
Prea multe adaosuri. Deși jocul este bine, dar după fiecare nivel trebuie să vedem un plus. Chiar și uneori nu există nicio opțiune de ignorare disponibilă. Aș recomanda altora să încerce și alte astfel de jocuri, cum ar fi fall guys, stumble guy, etc
E CHIAR BUN. Dar după fiecare rundă este anunț. asa ca instaleaza asta acum!!!!
Evaluez această aplicație cu 5 stele pentru că este un joc uimitor care este distractiv. Cad destul de usor dar tot i-am dat 5 pentru ca stiu ca este greu sa faci un joc. Dacă citiți acest lucru și nu aveți jocul, v-aș recomanda să îl obțineți. Citeam toate celelalte comentarii și, de multe ori, spunem că jocul este groaznic, dar nu este. Dacă puteți, vă rog să votați da pentru că este un joc bun și a durat mult timp și multă gândire pentru a scrie acest comentariu. Este bine dacă nu
E cel mai tare joc din lume!
Este rău că fiica mea a încercat timp de 8 ore, ea a ajuns să nu descarce oarbă
Pe scurt: 👍👌🤝👏
100% există o mulțime de reclame, dar îmi place
Lomba sepeda motor nyata 3D Perlumbaan nev
Foarte bine Fără reclame, dar ar trebui să existe o mulțime de straturi
Cel mai prost joc pe care l-am văzut vreodată În primul rând: există o mulțime de reclame În al doilea rând: controlerul pentru a muta jucătorul este rău. În al treilea rând: jocul este în întârziere În al patrulea rând: nu are o calitate bună În al cincilea: se poate face față, băieți, sper că acest sfat vă va ajuta
Nici nu cred că ar fi trebuit să-i dau o stea, este 0, nu mă lasă să descarc jocul, grafica este îngrozitoare și, de asemenea, este stricat ca cine vrea un astfel de joc# nimeni în întregime planetă care are aproximativ 8 miliarde de oameni
Do Not Fall .io Arcade dxs
Prea multe reclame, scăpare de Fortnite și băieți de toamnă cu victory royale și cu întregul joc ca un nivel final în toamna tipi
Reclame... ei bine, așa cum era de așteptat... cam distractiv, dar nu atunci când tot ceea ce faci este să încerci să nu cazi de 10 ori sau cam asa ceva pentru a ajunge la nivelul următor..
Așa și așa
Multiplayer fals, te joci cu roboți de computer. De aceea, conceptul de 1 stea este bun 👍.
Îmi place foarte mult acest joc, este foarte amuzant și poți adăuga skinuri infinite pentru că odată le-am deblocat pe toate și m-am plictisit foarte mult
L-am jucat doar de câteva ori, plângerea mea principală este că cred că ceilalți jucători trebuie să fie roboți, mor foarte repede și nu am ajuns niciodată sub nivelul doi din poate cinci pentru că ceilalți jucători au murit atât de repede. Aș aprecia un fel de glisor de dificultate pentru a îngreuna roboții. De asemenea, există o mulțime de decalaje care îngreunează jocul. Ar putea fi mai bine.
plin de adăugiri, deșeuri de la băieții de toamnă, controale de gunoi, peste tot un joc prost dacă aș putea să-l evaluez mai jos, și toate acele „jocuri de pariuri de 5 stele” sunt false și spun că nu Joacă (editează) acum că folosești personaje printre noi pentru a obține mai multă recunoaștere, wow, obține-ți propriile jocuri