Post by untalwoohale on Feb 14, 2022 22:43:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové body ▞▞▞
▞▞▞ Battle of Warships: Naval Blitz 2022 version ▞▞▞
Hra je zábavná, dokud si neuvědomíte, že si vývojáři myslí, že torpéda procházejí ostrovy a ledovci. pokud všechno ostatní, jako jsou střely, letadla a lodě, nemohou projít, jako skutečný život, proč torpéda?
Jurassic Dino Water World Pakikipagsapalaran tyn
Ujde to
Miluji hru, od skutečného hraní až po přizpůsobení lodí. Důvod, proč nedávám 5 hvězdiček, jsou ve skutečnosti dvě věci: Jedna, v poslední době mám hodně zpoždění, když je moje síť skvělá, a ostatní hry a běží perfektně. dva, vytváření zápasů je na hovno. Hraji za dvouhvězdičkovou bitevní loď USS Texas a poměřuji se s 5 hvězdičkami + bitevními loděmi, Yamato, Bismarck, atd. je těžké si hru užít, když jediná salva zničí vaši loď
OK. Miluji hru. Grafika a ovládání lodí je úžasné. Je to jediná hra, na kterou jsem závislý. Ale ... inzeruje, že pokud u provedete jakýkoli nákup, můžete se zbavit reklam, ale když jsem něco koupil, stále existují reklamy. Na zlato zdarma a kontejnery jsou stále reklamy. Jsou to jediné reklamy. Tak proč nejsou pryč??
Jednoduché ale ujde to... ;-)
Dobře udělaná námořní bojová hra vyžadující týmovou práci, vedení, soustředění a trpělivost. Je to opravdu dobré... Ale může to být lepší! Je možné přidat nové funkce, aby byl herní zážitek ještě náročnější a realističtější. Nové funkce, jako jsou: Noční bitvy a bitvy na těžkém moři, bitevní lodě s více než 5,0 km dostřelem, roh HMS Majestic, větší mapy, spojenecký a veškerý chat, pozvání přátel a souboje. A konečně, hra je jedna z nejlepších, jaké jsem kdy viděl a hrál. Dobrá práce vývojářům.
Úžasná hra! Nemůžu se dočkat, až odemknu Bismarck. EDIT: Mám jednu stížnost: sledujte prosím globální chat. Vymknou se z rukou a upřímně řečeno velmi urážlivé. Musím to hodnotit jako 4hvězdičkovou hru pouze kvůli globálnímu chatu. Pokud to hrají nějací nováčci, vyhněte se globálnímu chatu v hlavní nabídce. EDIT 2: Něco, čeho jsem si všiml u Super-Alsace... první potvrzené zásahy mu způsobí nulové poškození. Je to stále skvělá hra, jen některé bitvy jsou docela frustrující.
Skvělá hra. Více map by bylo v pohodě, i když možná jedna každý rok nebo tak pro lidi nad 100 jako bonus. Také by byla legitimní možnost mikrofonu, takže každý tým může chatovat za účelem strategie. Také sdílení peněz by bylo užitečné, stejně jako další položky, jako je posílení nebo oprava, tj. možná, že hry půjdou rychleji.
Battle of Warships: Naval Blitz Actie bwnf
Ještě vychytat tým týmu a pak přehrada pět hvězd, občas velký rozdíl mezi úrovní hráčů a týmu
To je kurva nefer ze ja 1 proti 34 hodnosti !!
Aktualizace: Nechal jsem Tirpitz plně upgradovat, před pár dny jsem se přihlásil a byl pryč. Nyní budu muset znovu začít s velmi drahým a dlouhým nákupem/upgradem. Mám tu hru rád, ale když se přehraje video s vyskakovací reklamou, pak se říká, že pro denní bonus nejsou dostupné žádné reklamy. také se zbavte reklamy na aplikaci Bigo, nikdo se nechce dívat na twerkující thajské šlapky.
Hra sama o sobě není zlá. ALE po každé bitvě reklamě. A taky systém P2W tady je až nechutí. Takže ať jste jak koliv dobří, malý 6-ti letý Číňan vám nakopne prdel, protože má bitevní loď za tatínkovy peníze
Ještě jsem to ne začal hrát
Miluji hru, kterou hraji world of warships na PC a tuto, když jsem venku atd., ale v posledních měsících jsem si všiml stále rostoucího počtu hackerů, kteří nyní hrají na nepotopitelných lodích, pokud musíte podvádět, abyste mohli hrát, o co jde a volat vývojáře abych to vyřešil, nebo snížím své hodnocení na 1 hvězdičku a znovu zveřejním tuto recenzi
Tato hra je dobrá, tj. grafika, ale můj zážitek se mi nelíbil, protože upgradování lodí a otáčení trvá tak dlouho, bez ohledu na to, jak moc je upgradujete, stále se otáčí velmi pomalu a také zaměřování je velmi obtížné, protože míříte pouze jednou stranou. Obrazovka a ne obě strany dvěma prsty a nepřátelská torpéda prochází ledem.
Hra se mi líbí, ale prosím zvyšte přesnost zbraní, protože nemohu ani zasáhnout nepřátelské lodě, jen mi připadá, že přesnost je 60 až 70 %. Udělejte to s přesností 85 až 95 %. A také přidat méně kopců na mapách, protože mám problémy se zasažením nepřátelských lodí, protože kopce mi blokují cestu. Přidejte na mapách méně kopců. A ještě poslední věc. Nezapomeňte přidat tuto hru na steam a obchod Play pro iphone a stolní uživatelé mohou hrát tuto hru.
Dobrá hra doporučuji
Je to v pořádku..trochu pomalé dny čekání na upgrady.. Shoda týmů není ve většině bitev špatná...(když je mimo). Myslím, že cílový zoom potřebuje zapracovat. Zajímalo by mě "co je EPIC na opravných sadách" Velké zklamání, ušetření 1000 platů za sady na opravy.
Dobrá hra, ale hackeři ji otravují. Je to většinou skvělé a lze zažít spoustu zábavy, aniž byste museli utrácet velké částky. Dobrá grafika a snadné hraní a navigace. Letadlové lodě může být těžké vypracovat, ale ostatní lodě jsou docela samozřejmé. Jedním opravdu nepříjemným aspektem jsou hackeři, kteří podvádějí a potopí vaši loď během několika sekund. Není to chyba herních designérů, ale je potřeba s tím opravdu brzy něco udělat!
Jsou to velmi nevyvážené bitvy... Jinak bych dal 4.
Na nic, jen z vás tahají peníze a když zaplatíte málo, jste jen kořist a hrajete bez možnosti vyhrát. Zlatá wow.
Jsem lvl 63, takze to trochu hraju. Co byste ale meli sakra zmenit je, ze kdyz horim a zacnu hasit, pozar se uhasi, fajn. Ja ale dostanu opetovny zasah, jeste mi bezi haseni, ale novy pozar uz neuhasi. Takze cekam tu debilni minutu, nez budu moct dat dalsi haseni a mezi tim mi skoro shori lod. Sakra prace doprdele uz...
Je to dobrá hra, ale jedna, ne... Dvě věci jsou špatně. Za prvé, je velmi těžké hrát, protože někteří nepřátelé jsou mimo moji ligu. Za druhé je velmi těžké získat nové lodě z důvodu prvního.
Po nedávné aktualizaci Androidu již nebude fungovat. Když hra jde do bitvy, zamrzne a úplně mě vykopne ze hry.
Zatím dobrá hra. v recenzích vidím hodně fňukání. hraji zdarma a vyhrávám 80 % času. USS Brooklyn a FS Dunkirk jsou úžasné! Vyhrál jsem bitvy 3 ku 1 nebo dokonce 4 ku 1. mé zabití k smrti je nyní 1,5. Jo, upgradovat loď trvá mnohem déle a já nepoužívám lodě, dokud nejsou úplně upgradovány, takže režim bezpečného přehrávání nebo se můžete jen tak projíždět by byl super. Pokud hrajete a neustále ztrácíte, protože nevíte, co děláte.
Tato hra je skvělá, ale musíte se zbavit dunkerque nebo nerfovat. Ta Loď je neuvěřitelně přemožená. Je to bitevní loď, která je rychlá, má více než 200 000 zdraví a její dva přední věže způsobí stejné poškození jako VŠECHNY věže z jiných bitevních lodí, je to neuvěřitelně pobuřující. Nepamatuji si to z hlavy, ale pokud za to musíte zaplatit, udělejte to jako odemykatelné nebo tak něco.
Tu hru miluji, ale vzácnou bednu jsem získal třikrát a pokaždé jsem získal zlato. mysleli byste si, že po 3. době dostanete něco jiného
Takže když získáte svůj zlatý kontejner, neočekávejte, že dostanete Yamato, zastavilo se na něm 5krát nebo 6krát a pak skočilo zpět na loď, kterou už mám, takže jen pro informaci pro vás neočekávejte, že ho získáte kdykoli v blízké budoucnosti, kapitáni.
Přál bych si, aby trajektorie a rychlost granátu byla jako v moderní válečné lodi a přidala ricochet, díky!!! doufám, že to přijde
Velmi dobrá hra
Je to starsne prekopirovana hra. Kdo si tuto hru stáhne ať dělá co chce ale ja tak myslím ze by za tohle měl wargaming cube software žalovat!!!
Dobrá hra
Boží hra brácho. Můj malý brácha a přátelé milují společné stárnutí, ale můžete přidat místní režim, kde můžeme hrát s přáteli, režim soukromých zápasů, takže můžeme hrát pouze s určitými loděmi, hráči na úrovni a lidmi, a jako některé hry mají, zápasový režim. Příklad: zápasy sólo, duo, trio, čtyřkolky, režim chaosu (5-12 v 5-12). Díky tomu by byla hra mnohem lepší. Může to být velký požadavek, ale přidal bych alespoň jednu z těchto věcí.
Po několika měsících jsem zpět. Grafika se zlepšuje a hodně se mění uživatelské rozhraní hry. Za to palec nahoru. Přidávám tedy ke 3 hvězdičkám. Je tu nový červený štítek lodi, který vyžaduje, abyste sbírali díly, abyste je mohli postavit. S nevyrovnaným týmem nemůže vývojář nic moc dělat. Ta samá věc. Nepřátelský tým by mohl mít 2 Missouri, 1 Yamato a já jsem uvízl u lodí nízké úrovně a bandy lodí s nízkou úrovní. Výsledky jim samozřejmě svědčí.
Nejhorší reklama není tam nic o té hře
Skvělá hra ! dobrá grafika, epická bitva ☺ .. dal bych této hře 5 hvězdiček, ale jsou dva důvody, proč jsem dal 3 hvězdičky mates .(2) mapa je převrácená!! Zobrazuje nepřátelskou stranu místo vašeho týmu, což je matoucí ...😐🤔
Hra samotná je kvalitní, grafika, ovládání, upgrady atd. Moje jediná celková výtka je přehlédnutí. Existuje několik hacků, které umožňují buď vyšší výkon, nebo neomezené peníze. Museli utratit skutečné peníze, aby byli konkurenceschopní, a i přesto si okamžitě všimnete, že někteří hráči mají vyšší poškození na výstřel, i když jsou stejného typu. Moje Montana je na maximu, ale vidím další, kteří mají o více než 30 % vyšší zdraví. Těch 30 tisíc navíc dělá rozdíl. Neexistuje žádná herní možnost nahlásit hráče.
doporučuju všem tuhle hru
Battle of Warships: Naval Blitz Toiminta mocs